بهترین مقالات آموزش آیلتس
سوالات ریدینگ آیلتس و محدودیت زمان
- نوامبر 7, 2019
- ارسال شده توسط: مدیر سامانه
- دسته بندی: مقالات
سوالات ریدینگ آیلتس و محدودیت زمان
در این مقاله با هم بررسی میکنیم چطور هنگام جواب دادن سوالات آیلتس، زمان را تحت کنترل داشته باشیم.
چندین مسئله ممکن است شما را نسبت به ریدینگ آیلتس نگران کند.
برخی سوالات که گنگ و مبهم اند، موضوعاتی که درباره شان زیاد نمیدانید و لغات و ساختار های ناآشنا و دشوار. اما یک مشکل معمولا برای همه ی داوطلبان مشکل ساز است:
زمان.
در ریدینگ آیلتس، 60 دقیقه فرصت دارید تا به 40 سوالی که از سه متن مختلف طرح میشوند، پاسخ دهید. با این زمانی که در اختیار دارید، برای هر سوال 1.5 دقیقه میماند اما با توجه به این که متن ها و سوالاتشان به ترتیب پیچیده تر میشوند، زمان بیشتری برای بررسیشان لازم است و توصیه میکنم برای هر سوال در تمرین خود 1 دقیقه در نظر بگیرید. گاهی پیش می آید که بعد از خواندن متن، سوال ها را که نگاه می اندازید، جوابشان اصلا به یادتان نیاید و در نتیجه مدت زیادی برای هر سوال صرف کنید و دوباره پاسخش را در متن بیابید. این روند را اگر در آزمون آیلتس ادامه دهید، ممکن است ناگهان ببینید فقط 10 دقیقه برایتان باقی است.
برای جلوگیری از این اتفاق میتوانید ابتدا نگاهی کلی به متن بندازید و سوالات را بخوانید و بعد متن اصلی را شروع کنید. اینطور میدانید در متن به دنبال چه هستید و کجا باید تمرکز کنید. توجه داشته باشید این خواندن اولیه سوالات نباید طولانی باشد (هر سوال چندیت ثانیه کافی است) چرا که پرداختن به جزئیات سوال در همان ابتدا هم زمان بر است و هم شاید باعث سردرگمی شما شود. این نکته را هم در نظر بگیرید که هرکس با شیوه ی مناسب خود راحت تر است پس چندین بار این روش را تمرین کرده و بازدهی آن را برای خود ارزیابی کنید.
اگر در ریدینگ آیلتس وقت کم بیاورید و نرسید به 5 سوال یا بیشتر پاسخ دهید، نمره ی این بخشتان به مقدار زیادی کاهش یافته و تنها با خوش شانسی زیاد میتوانید نمره ی مجموع 7 را در آزمون آیلتس بگیرید.
برای کنترل زمان خود این راهکارها را در نظر بگیرید:
فرض کنید در متن اول به سوالی برخوردید که جوابش پیدا نمیشود، آن را کنار بگذارید و سراغ سوالات بعدی بروید. بعد از این که تمام سوالات آن سری تمام شد برای سوالات جامانده به عقببرگردید، شاید حتی هنگام یافتن جواب سوالات دیگر، پاسخ آن سوال را نیز پیدا کرده باشید. اگر باز هم پیدا نشد، جای نگرانی نیست. در متن دوم و سوم نیز همین روند را ادامه دهید. حالا که متن سوم هم
تمام شده و 40 سوال ریدینگ را خوانده اید، میتوانید از زمان باقی مانده استفاده کرده و به سوالاتی که بی پاسخ مانده فکر کنید. البته ممکن است همه ی سوال های را نتوانید دقیق و قانع کننده جواب دهید اماخودتان مقایسه کنید: یک یا دو سوال را با حدس جواب دادن بهتر است یا خواندن سرسری و بی دقت متن در 10 دقیقه؟
در ریدینگ آیلتس پرسش هایی را میبنید که با چندین گزینه همراهند. (مثل سوالات چهار گزینه ای و پنج گزینه ای، پیدا کردن عنوان برای هر بند و …) ساده ترین و درعین حال سریعترین کار این است که
:
ابتدا به راحت ترین های آن ها پاسخ دهید و انتخاب های خود را محدود کنید. اگر جواب سوال اول را نمیدانید، به سراغ دومی بروید، همینطور سومی و …
علاوه بر این کار، از حذف کردن گزینه های غیز معقول نیز غافل نشوید، بیش تر اوقات به کارتان می آید.
تا اینجا با برخی از راهکارهایی که آشنا شدیم که در سرعتمان در ریدینگ آیلتس کمک میکنند. در پایان باید اضافه کنم، بعضی از پاسخ ندادن به سوالات و رد شدن از آن ها هراس دارند. البته این درست است که باید هر سوال را با دقت بررسی کرد و برای پیدا شدن جوابش، کوشید اما نکته ی مطرح شده در اینجا زمان است. اجازه ندهید به خاطر جواب به یک سوال، چندیدن سوال دیگر قربانی شود. همان طور که میدانید هر سوال آزمون آیلتس یک نمره دارد و هدف شما پاسخ دادن به هرچه سوال بیشتر است، پس وقت خود را روی یک یا دو سوال خاص هدر ندهید.
برگردان: احسان فاطمی پور
ویرایش و تنظیم برای داوطلبان ایرانی: مسعود فیض